Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Otvorene prijave za kurs Jelene Zorić „Afera Jovanjica – dokumeti, izvori i novinarska misija”

Milena Živanović 16.8.2022. Komentari

Udruženje novinara Srbije organizuje jednodnevni kurs, koji vodi Jelene Zorić „Afera Jovanjica – dokumeti, izvori i novinarska misija”. Kurs će se održati 1. septembra sa početkom od 10 časova u Pres centru Udruženja novinara Srbije, a moguće je pratiti i onlajn. Studenti i mladi novinari do 35 godina se mogu prijaviti do 25. avgusta.

Foto: unsplash.com

Mladi novinari i studenti će imati priliku da slušaju o načinu na koji radi novinarka Jelena, koliko je bitna unakrsna provera dokumenta i izjava izvora, čuvanje novinarskih izvora i uloga novinarstva u pokretnju institucija da rade svoj posao. Govoriće i o važnosti dugotrajnog rada na pojedinim slučajevima, ali i ulozi novinara u vraćanju poverenja u kvalitetno novinarstvo. Biće reči i o Aferi JovanjiceJelena Zorić je novinarka nedeljnika Vreme i istraživačke mreže BIRN. Radila je na televizijama Insajder, N1 i Studio B. 

Zainteresovani mogu poslati svoju kratku biografiju sa kontakt podacima na mejl . Prilikom prijave je potrebno naglasiti da li polaznik želi da fizički prisustvuje kursu ili onlajn.

 

 

društvo,kurs,jelena zoric,uns,Mladi novinari,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.