Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Onlajn-kurs medijske pismenosti „Saznaj i razaznaj”

Marija Vidojević 1.11.2022. Komentari

Kurs medijske pismenosti „Saznaj i razaznaj” organizuje onlajn-radionicu, koja će se održati 5. i 6. novembra u periodu od 12 do 15 časova preko platforme Zoom. Kurs će voditi diplomirani novinar Jovana Živanović, kao i studentkinja komunikologije Anđelija Stanimirović.

Foto: unsplash.com

Program Saznaj i razaznaj ima za cilj da svoje polaznike nauči razvijanju zdravih navika konzumiranja svih medijskih sadržaja sa kojima dolazimo u dodir svakog dana. Polaznici ove radionice moći će da dobiju odgovore na pitanja: koliko vremena u toku dana provodimo okruženi medijskim sadržajima, zašto je važno identifikovati emociju koju u nama izaziva neki medijski sadržaj, kao i na koji način poruka nalazi put do nas, bilo da su u pitanju tradicionalni mediji ili društvene mreže. Uslovi učešća na ovoj radionici je da osoba ima između 18 i 35 godina. Svi učesnici će po završetku kursa dobiti sertifikate o učešću na radionici medijske pismenosti, potrebno je samo prisustvovati u oba termina.

Prijave traju do 4. novembra u 12 časova, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara.  Za sve dodatne informacije možete se obratiti Anđeliji Stanimirović putem imejla:  

društvo,Kurs medijske pismenosti,saznaj i razaznaj,Zoom platforma,radionica,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.