Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Meetup na temu o IT industriji

Jovana Trajković 18.2.2023. Komentari

Kompanija Ingsoftware organizuje okupljanje u PC Ambasadoru u petak 24. februara sa početkom od 18 časova. Tema je razmena iskustva iz prodaje u IT industriji. Gosti će biti braća Krivokapić, koji otkrivaju kako napraviti moderan prodajni sistem i graditi kompanijski brend na društvenim mrežama.

Foto: unsplash.com

Mario Krivokapić  je prodavac sa preko 20 godina internacionalnog iskustva,a ovom prilokom će predstaviti svoju korak-po-korak metodologiju za pravljenje outreach sistema koja konstantno dovodi klijente. Neke od  tema kroz koje će nas Mario provesti su: Presek stanja na B2B tržištu, prodajni sistem u IT service-based kompanijama 2023.godini, kao i sa kojim problemima se prodavci susreću u Evropi, Americi i Kanadi.

Igor Krivokapić  ima 10 godina iskustva kao social media menadžer, a teme kroz koje će nas on provesti su: Kako početi sa objavljivanjem na društvenim mrežama, kako pronaći izvore sadržaja i gde naći inspiraciju, koji set alata za objave nam je dovoljan za početak, kao i koji su tipovi objava sa kojima se može krenuti sa radom odmah.

Prijava za meetup je moguća putem linka. 

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.