Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Kompanija „Meta” uvodi novi sistem verifikacije

Nikola Jezdimirović 26.2.2023. Komentari

Osim što služe za informisanje, zabavu i komunaciju korisnika, Fejsbuk i Instagram su glavni načini za oglašavanje brojnih preduzetnika, pa je opcija plaćanja za njihovo korišćenje koju je najavila kompanija „Meta” zabrinula veliki broj korisnika ovih društvenih mreža. Kompanija Meta koja uvodi pretplatu, želi da povećaju svoju vidljivost na mreži i povećaju bezbednost naloga. 

Foto: printsreen

Izvršni direktor kompanije Meta, Mark Zakerberg, ovim želi da sama kompanija poveća autentičnost i bezbednost svih svojih usluga. Slična je sistemu koji je Ilon Mask implementirao u Tviter, a odnosi se na proveravanje identiteta i omogućava pristup korisničkoj podršci. Korisnici, koji se pretplate na Fejsbuk i Instagram, dobiće bedž koji potvrđuje verodostojnost njihovog identiteta, zaštitu svog naloga i veću globalnu vidljivost.

Prednost pretplate je bolja korisnička podrška, koja omogućava pretplatnicima da razgovaraju sa stvarnom osobom o problemima koje imaju sa nalogom. Pretplatnici moraju da imaju najmanje 18 godina i da ispunjavaju neke minimalne zahteve aktivnosti, kao što je prethodna istorija objavljivanja. Od onih koji žele da plate pretplatu se traži da dostave državni identifikacioni dokument koji odgovara imenu profila i fotografiji Fejsbuk ili Instagram naloga za koji se prijavljuju.

Meta Verified će podržavati samo pravo ime osobe na njenom profilu. Kada je profil verifikovan, jedini način da promenite ime profila, korisničko ime, datum rođenja ili fotografiju na profilu je pokretanje novog procesa prijave za verifikaciju.

Korisnici mogu da kupe mesečnu pretplatu za 11,99 dolara na vebu ili 14,99 dolara za iOS i Android. 

Izvori: informacija.rsadvertiser-serbia.com

it,meta,instagram,fejsbuk,pretplata,društvene mreže,vidljivost na mreži,bezbednost naloga,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.