Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Zauvek zajedno” na platnu bioskopa „Vilin Grad”

Lana Stanisavljević 29.6.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad”, u periodu od 30. juna do 6. jula, naći će se dva nova naslova: „Zauvek zajedno” i „Malci 2: Gruov početak”, povodom kog će se održati i jedan događaj.

Foto: unsplash.com

Povodom nastavka Malaca, održaće se tradicionalni Porodični vikend u subotu i nedelju 2. i 3. jula. Za članove Porodičnog kluba pripremljene su niže cene ulaznica, kokice, Mali zabavnik, kao i Benlian slatki pokloni. Radnja filma Malci 2: Gruov početak, smeštena je u sedamdesete godine prošlog veka. Usred pomame za bujnim, raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru odrasta u predgrađu. Veliki obožavatelj supergrupe superzlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Kevin, Stjuart, Bob i Oto, koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, zajedno razvijaju veštine dok sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

U filmu Zauvek zajedno, uoči glasanja za izgradnju rekreativnog centra na mestu stare gradske šume, desničarski nastrojen gradonačelnik suprotstavlja se svom oponentu ekologu. Obojicu ih nadmudruje grupa feminističkih aktivistkinja koje će izaći u javnost sa svojim zahtevima od kojih neće odstupati.

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Vilin Grad, kao i na sajtu.

kultura,bioskop vilin grad,repertoar bioskopa,zauvek zajedno,Malci 2: Gruov početak,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.