Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Ne brini, draga” na platnu bioskopa „Vilin Grad”

Andrijana Popović 20.9.2022. Komentari

Na repretoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 22. do 28. septembra, naći će se pet novih filmova: „Avatar”, „Ne brini, draga”, „Ala je lep ovaj svet”, „Finikove avanture” i „Karta za raj”.

Foto: printscreen

Film Avatar jeste jedan od najuspešnij filmova svih vremena reditelja Džejmsa Kamerona. Prati se priča marinca i paraplegičara koji je poslat na planetu Pandoru 2154. godine. On je u potrazi za vrednim rudama. Što više provodi vremena na Pandori, u njemu se sve jače vodi borba između naređenja koja mora da prati i između bića koje želi da sačuva.

U filmu Ne brini, draga upoznajemo Alis koju tumači Florens Pju i Džeka kojeg glumi Hari Stajls. Oni žive u eksperimentalnom kompanijskom gradu u kom žive muškarci, koji rade za tajni projekat Viktorija i njihove porodice. Dok muževi porodica provode dane u sedištu projekta Viktorija, njihove žene provode vreme u luksuzu, brinući samo o svom izgledu i lepoti. Sve što se od njih traži zauzvrat jeste diskrecija i rad bez pitanja i znatiželje. Međutim, kada krenu da se pojavljuju pukotine u njihovim savršenim životima, otkriva se nešto gore nego što se ikada moglo zamisliti. Alis dovodi u pitanje šta se tačno događa u Viktoriji. Međutim, kada počnu da se pojavljuju pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući bleskove nečeg mnogo zlokobnijeg što vreba ispod fasade, Alis ne može, a da ne dovede u pitanje šta tačno rade u Viktoriji. Da li je spremna da izgubi raj zarad istine?

Film Ala je lep ovaj svet jeste film u kome se upoznajemo sa Ljubišom, dobrodušnim nadzemljskim bićem koji ima zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, ali je loš u tome što radi. Zarekao se da će spojiti isfrustriranog filmskog reditelja Batu i poznatu TV voditeljku i površnu zvezdu Unu Lazarević. Ljubiša, u pokušaju da ih spoji, stvara različite okolnosti za to, ali stvari ne idu tako lako.

Finikove avanture prate finike − krznena stvorenja koja žive među ljudima i čiji je zadatak da vode računa o čistoti kuće. Finik je mladi pripadnik finika, koga ne zanima čišćenje kuća već je okupiran smicalicama i šalama. Sve se menja kada upoznaje Kristin.

U filmu Karta za raj vidimo udruženje glumaca Džordža Klunija i Džulije Roberts čiji se likovi nalaze u misiji da spreče svoju ćerku da ne napravi istu grešku u zaljubljenosti koju su napravili oni. Ovo je romantična komedija koja nam pokazuje kakva slatka iznenađenja donosi druga šansa.

Karte se mogu nabavati na blagajni bioskopa Vilin Grad, kao i putem sajta.

kultura,bioskop vilin grad,Avatar,ala je lep ovaj svet,finikove avanture,karta za raj,Ne brini draga,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.