Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Specijalna projekcija filma „Trag divljači” u bioskopu „Cine Grand”

Andrijana Popović 5.10.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cine Grand”, u periodu od 6. do 12. oktobra, posetioce očekuju četiri nova filma: „Trag divljači”, „Gde si, Adame?”, „Amsterdam” i „Šape gneva: Legenda o Henku”.

Foto: printscreen

Specijalna projekcija novog trilera Trag divljači održaće se u petak 7. oktobra od 20.30 časova. Nakon specijalne projekcije, publici će se pokloniti deo glumačke i autorske ekipe. Trag divljači je film reditelja Nenada Pavlovića, a prati novinara Jugoslava koji u komunističkoj Jugoslaviji istražuje političko ubistvo, koje se desilo u malom mestu, samo da bi otkrio mračne tajne u porodici koja je sklona nasilju.

Gde si, Adame? predstavlja dokumentarni film o monaškom životu koji poredi taj način života sa tipičnim životom čoveka 21. veka. 

Amsterdam, film čija je radnja smeštena u 30. godine dvadesetog veka, prati tri prijatelja koji postaju osumnjičeni za ubistvo čiji su bili svedoci, te otkrivaju jednu od najzamršenijih zavera u američkoj istoriji kriminala.

Šape gneva: Legenda o Henku prati Henka, psa čiji je san da bude samuraj, a koji kreće na putovanje sa ciljem da ostvari to što je naumio. Avantura ga odvodi u Kakamuči, grad u kome se nalaze samo mačke. Želeći da se dodvori građanima, Henk nesvesno postaje deo Ika Čuinog plana da unište sve stanovnike Kakamučoa. On želi da iskoristi Henka i da zavlada gradom. Tada se pojavljuje Džimbo, nekada samuraj i Emiko, mače koje deli Henkove snove. Njih troje zajedno kreću na putovanje koje će ih naučiti pravim značenje prijateljstva.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand, kao i putem sajta.

kultura,Cine Grand,Trag divljači,Gde si Adame,Amsterdam,Šape gneva: Legenda o Henku,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.