Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Specijalna projekcija srpskog filma u „Cineplexx-u”

Ana Adamović 5.10.2022. Komentari

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx” će se, u periodu od 6. do 12. oktobra, naći tri nova naslova: „Trag divljači”, „Amsterdam” i „Šape gneva: Legenda o Henku”.

Foto: Emilija Miliev

Specijalna projekcija trilera Trag divljači zakazana je za petak, 7. oktobar sa početkom od 19.30 časova. Posetiocima će se posle projekcije pokloniti deo autorske i glumačke ekipe koju čine: Radivoje Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Dragan Bjelogrlić, Nada Šargin, Miloš Timotijević, Milena Pavlović, Jovo Maksić, Petar Zekavica, Mirko Vlahović, Filip Šovagović, Boris Milivojević i Milena Radulović, dok režiju potpisuje Nenad Pavlović. Perspektivni novinar u komunističkoj Jugoslaviji 1979. godine istražuje političko ubistvo u malom ruralnom mestu. Međutim, naći će se upleten u mračnu porodičnu dramu prepunu tajni.

Uz prikazivanje animiranog filma Šape gneva: Legenda o Henku, održaće se Porodični vikend 8. i 9. oktobra, sa početkom od 12 do 17 časova. Za decu su pripremljeni originalni poklon posteri filma, kao i bojanke. U nedelju, 9. oktobra u popodnevnim časovima će članovi karate škole deci na slikovit način predstaviti tematiku filma, učeći ih veštinama. Film u centru pažnje drži psa Henka, koji očajnički želeći da se dodvori sugrađanima Kakamuče, nesvesno postaje plana narcisoidnog Ika Čue. Plan je da uništi Kakamuču i iz njega zauvek otera sve meštane.

Amsterdam okuplja glumačku ekipu koja se sastoji od: Margo Robi, Anje Tejlo Džoj i Kristijana Bejla. Radnja je smeštena u tridesete godine prošlog veka i prati tri prijatelja svedoka ubistva. Oni postaju osumnjičeni i otkrivaju jednu od najvećih zavera u američkoj istoriji.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

kultura,cineplexx,Trag divljači,Amsterdam,Šape gneva: Legenda o Henku,specijalna projekcija,porodični vikend,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.