Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

„Džon Vik 4” u bioskopu „Cine Grand”

Lidija Cvetković 21.3.2023. Komentari

U periodu od 23. do 29. marta u bioskopu „Cine Grand” naći će se sledeći filmovi: „Nova igračka”, „P'astanjan i tri njušketara”, „Džon Vik 4” i „Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima”.

Foto: pixabay.com

Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima prati grupu lopova koji se upuštaju u epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Ali na tom putu nailaze na pogrešne ljude i sve kreće po zlu

Film Nova igračka prikazuje priču o Semiju koji zajedno sa svojom suprugom živi u siromašnom urbanom naselju. Najbogatiji čovek Francuske, kao poklon svom sinu za rođendan otvara robnu kuću, nudeći dečaku da izabere šta god poželi. Dečak, neočekivano, bira Semija kao svoju novu igračku.

Animirani film P'astanjan i tri njušketara nam prikazuje P’Astanjana koji sanja da se jednog dana pridružio grupu Njušketara. On i Njušketari dobijaju zadatak da brane kralja od tajne zavere zlog kardinala Rišeljea koji planira da preuzme vlast.

Radnja filma Džon Vik 4 odvija se širom sveta, njegova suočavanja sa najsmrtonosnijim protivnicima do sada, dok cena za njegovu glavu raste. Džon Vik vodi svoju borbu protiv Visokog Stola, a film nas vodi u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand i putem sajta.

kultura,bioskop,cinegrand,repertoar,film,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.