Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Novi film „P’Astanjan i tri Njušketara“ na repertoaru bioskopa „Vilin Grad”

Dijana Dinić 22.3.2023. Komentari

Bioskop „Vilin Grad” na svom repertoaru od 23. do 29. marta predstavlja četiri nova filma: „P’Astanjan i tri Njušketara”, „Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima”, „Nova igračka” i „Džon Vik 4”.

Foto: pexels.com

Animirani film P’Astanjan i tri Njušketara prikazuje nam mladog mačevca koji sanja da se pridruži legendarnim Njušketarima. P’Astanjan i Njušketari nakon što su dokalazli svoje veštine i zaradili poverenje kralja, moraju da brane kralja od tajne zavere zlog Rišeljea koji planira da preuzme vlast kralju. 

Šarmantni lopov i grupa nesvakidašnjih avanturista predstavlja nam film Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima, koji govori o bogatom svetu i razigranom duhu legendarne igre. U avanturi prikazana je epska pljačka u koju se upuštaju lopovi i avanturisti kako bi vratili izgubljenu relikviju. Stvari kreću po zlu kada se sukobe sa pogrešnim ljudima.

Nova igračka film je koji nam predstavlja Semija koji živi srećno sa svojom suprugom Alisom u siromašnom urbanom naselju među prijateljima i komšijama. Sve se menja kada najbogatiji čovek Francuske za rođendan svog sina otvara robnu kuću, nudeći sinu da izabere šta god poželi. Dečak se odlučuje da za novu igračku uzme noćnog čuvara Semija.

Radnja filma Džon Vik 4 odvija se širom sveta. U ovom četvrom nastavku serijala Džon Vik se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima dosada. Cena za glavu Džon Vika raste, ali on vodi svoju borbu protiv Visokog Stola na globalnom nivou. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film nas vodi u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

Karte za filmove u prodaji su na blagajni bioskopa Vilin Grad, kao i na sajtu.

kultura,bioskop vilin grad,P’Astanjan i tri Njušketara,Dungeons & Dragons : Odanost među lopovima,Nova igračka,Džon Vik 4,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.