Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nastava na Filozofskom fakultetu uživo od oktobra

Marija Vidojević 10.9.2022. Komentari

Prilikom zasedanja nastavno-naučnog veća Filozofskog fakulteta, doneta je odluka da se nastava za sve studente osnovnih akademskih studija u jesenjem semestru 2022/2023. godine odvija uživo, na Fakultetu.  

Foto: pixabay.com

Sve nastavne aktivnosti za osnovne akademske studije biće održavane u učionicama i amfiteatrima Fakulteta prema rasporedu časova, a sav potreban materijal dostavljaće se preko aplikacije Google Classroom.

Dodela indeksa studentima prve godine osnovnih akademskih studija održaće se u subotu, 1. oktobra 2022. godine prema određenom rasporedu. Obavezna nastava za studente druge, treće i četvrte godine osnovnih akademskih studija počeće od 17. oktobra, a nastava izbornih predmeta od 24. oktobra. Za studente master i doktorskih akademskih studija, nastava će se organizovati uživo ili onlajn, na osnovu dogovora predmetnih nastavnika i studenata na početku semestra.

U skladu sa epidemiološkim merama i uslovima, moguća je promena načina realizacije rada Fakulteta, o čemu će studenti biti obavešteni na vreme.

Zainteresovani mogu pronaći više informacija na sajtu Fakulteta

fakulteti,studenti,nastava uživo,Filozofski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.