Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Predavanje na temu „From Post-Communism to Post-capitalism”

Maša Stojiljković 14.9.2022. Komentari

Predavanja na temu „From Post-Communism to Post-Capitalism” održaće se na Filozofskom fakultetu u velikoj sali 434 u četvrtak i petak, 15. i 16. septembra. 

Foto: pixabay.com

U četvrtak, 15. septembra sa početkom od 15 časova održaće se predavanje mr Vladimira Lukića na temu The Descriptive Account of ideology: Between the Values, Attitudes and Beliefs, zatim predavanje koje će održati Matej Cibik na temu Capitalism and democracy versus global warming i predavanje Davida Rozena na temu This civilization iz finished. Predavanje What should we do about it? će trajati do 18 časova.

U petak, 16. septembra održaće se tri predavanja koja će početi u 14 časova, a trajaće do 17.30 časova. Prvo predavanje održaće dr Niklas Forsberg na temu What was Lyotard afraid of?, zatim predavanje na temu Vaclav Havel, Simone Weil and our Desire for (Post-)totalitarism koje će održati Antony Fredriksson i poslednje predavanje koje će održati Patrick Keenan na temu Why capitalism needs its genius

Organizatori ovih predavanja su Departman za filozofiju na Filozofskom fakultetu i Centar za etiku Univerziteta u Padubicama. Ulaz je slobodan!

fakulteti,predavanje,Filozofski fakultet,Departman za filozofiju,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.