Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Masterclass nedelja na univerzitetu „Metrolopolitan”

Maša Stojiljković 16.10.2022. Komentari

„Univerzitet Megatrend” organizuje trodnevni događaj u susretu upisu nove generacije master studenata gde će svi zainteresovani imati priliku da se informišu o master programima. Događaj će se organizovati od utorka 18. do četvrtka 20. oktobra u učionici U2 na univerzitetu. 

Foto: pexels.com

U utorak 18. oktobra sa početkom od 18 časova održaće se masterclass pod nazivom Met dig biz na kome će predavači biti dr Marina Savković i prof. dr Aleksandar Jankulović. Narednog dana, u sredu 19. oktobra održaće se masterclass Met dizajn koji će se voditi: prof. dr Boris Kuzmanović i prof. dr Svetlana Smolčić Makuljević, doc. dr Bogdan Španjević kao i doc. dr Madlena Dašić i Una Jokić, dok će poslednjeg dana u četvrtak 20. oktobra biti održan poslednji masterclass Met IT na kome će govoriti doc. dr Nemanja Zdravković, doc. dr Miroslava Jordović Pavlović, dr Dragan Markušev, doc. dr Emilija Kisić, prof. dr Vladimir Milićević i prof. dr Dragan Domazet. 

Zbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava zainteresovanih, a moguće je i praćenje onlajn za koje je, takođe, potrebna prijava. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem prijave na sajtu

fakulteti,megatrend univerzitet,master studije,besplatan ulaz,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.