Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Niz aktivnosti u okviru nedelje Departmana za pedagogiju

Maša Stojiljković 11.11.2022. Komentari

U okviru održavanja nedelje Departmana za pegagogiju na Filozofskom fakultetu, održaće se niz aktivnosti za srednoškolce i studente. Ulaz za sve događaje je otvoren.

Foto: pexels.com

U sredu 16. novembra sa početkom u 19 časova u učionici 304 održaće se predavanje sa diskusijom na temu Motivi upisa srednjoškolaca na studije pedagogije koju organizuju: prof. dr Marija Marković, Anastasija Mamutović i Iva Manić. Dan kasnije, u četvrtak 17. novembra od 19 časova u učionici 433 održaće se debata sa srednjoškolcima na temu Mediji kao kreatori i katalizatori (ne)moralnih vrednosti koju organizuje prof. dr Bisera Jevtić i Danijela Milošević.

Stručna tribina za maturante i studente pod nazivom Razvoj pedagoškog poziva u praksi alumnista – barijere i iskustva održaće se u petak 18. novembra sa početkom u 19 časova u amfiteatru 21, a na njoj će učestvovati: Marija Ristić sa Instituta za terapeutsku pedagogiju u Frankfurtu na Majni, Andrijana Janković iz osnovne škole Bubanjski heroji, Jovana Mladenović iz Službe za ljudske resurse u IT kompaniji Ingsoftware, Milan Mladenović iz Centra za socijalni rad Sveti Sava i Boban Sibinović iz Prihvatilišta za decu i mlade pri Domu za omladinu Duško Radović.

U ponedeljak 21. novembra od 19 časova održaće se predavanje za srednjoškolce pod nazivom Identitet profesije pedagoga na kome će predavati prof. dr Jelena Maksimović i Jasmina Veljković, a poslednjeg dana u utorak 22. novembra sa početkom u 19 časova održaće se diskusija sa srednjoškolcima pod nazivom Kreativni pristupi promociji koju organizuju prof. dr Zorica Stanisavljević Petrović, prof. dr Marija Marković i Anastasija Mamutović. Oba predavanja biće održana u učionici 304. 

Sve dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem imejl adrese  .

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.