Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studenti

Otvorene prijave za takmičenje za najbolji projektni zadatak „Unija Challenge 2022”

Dejan Sokolović 13.9.2022. Komentari

Međunarodna računovodstvena kuća „Unija Grupa” organizuje regionalno studentsko takmičenje za najbolji projektni zadatak pod nazivom „Unija Challange 2022”. Prijave traju do 5. oktobra.

Foto: unsplash.com

Takmičenje će se organizovati na način da se studenti mogu prijaviti pojedinačno ili u grupi na jedno od tri moguća područja: računovodstvo, savetovanje i informacione tehnologije. U okviru ovih područja teme za izradu zadataka su: Vizija računovodstva 2052., Market research za potencijalnog investitora i Cyber Security za male kompanije.

Takmičenje će se sastojati iz dve faze. U prvoj fazi učesnici će se takmičiti unutar svoje države, a deset najboljih radova kvalifikovaće se u finalu takmičenja na državnom nivou gde će imati prilike da osvoje nagrade u vrednosti od 400, 600 i 1.000 evra za prva tri mesta. Pobednički tim na državnom nivou plasiraće se na regionalnom takmičenju koje će se održati 21. novembra u Sloveniji u poslovnoj zgradi Unije, a glavna nagrada iznosiće 5.000 evra.

Svim zainteresovanim učesnicima biće omogućeno da posete prostorije Unija Grupe na Dan otvorenih vrata koji će se održati 30. septembra u 12 časova u Sarajevu na adresi Marka Marulića 2. Tim povodom učesnici će imati prilike da reše sve nedoumice u vezi takmičenja, a za sve koji nisu u mogućnosti da dođu biće održana onajn prezentacija.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka.

studenti,takmicenje,Unija Challenge 2022,Unija Grupa,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.