Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Studenti

Otvorene prijave za obuku „Sloboda medija – zaštitnik ljudskih prava”

Branka Filipović 25.9.2022. Komentari

„Moot Court”, debatni i besednički klub „Iustitia” u okviru „Programa malih medijskih grantova” organizuje šestonedeljnu obuku studenata društveno-humanističkih nauka kao deo projekta „Sloboda medija – zaštitnik ljudskih prava”. Obuka će se realizovati na Pravnom fakultetu, a obuhvatiće i terensku nastavu u novinarskim redakcijama i sudu. Rok za prijavu je do četvrtka 30. septembra, a mogu se prijaviti studenti prava i novinarstva. 

Foto: unsplash.com

Od polaznika, biće izabrano 30 studenata, koji će moći da unaprede svoje profesionalne veštine i usavrše se za realizovanje predavanja u 15 srednjih škola na jugu Srbije. Predavači koji će voditi studente kroz ovu obuku su istaknuti novinari, pravnici, profesori novinarstva, profesori prava, politikolozi i eksperti za vršnjačku edukaciju. Obuka se sastoji od 15 časova, koja obuhvataju i predavanja i radionice. Studenti će na nedeljnom nivou imati po jedan čas.

Čitav program malih medijskih grantova realizuje Media i reform centar, a program je podržan od strane Američke ambasade u Beogradu

Prijava se može izvršiti popunjavanjem formulara.

studenti,prijave,obuka,novinarstvo,mediji,sloboda medija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.