Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za časopis „KSIO”

Ana Stojanović 15.6.2022. Komentari

Humanistički časopis za mlade istraživače (KSIO) otvorio je konkurs za slanje radova koji traje do 1. septembra. Na konkurs mogu biti poslati originalni i prethodno neobjavljeni naučni radovi, izveštaji sa konferencija, prikazi knjiga i kritička izdanja.       

Foto: www.pexels.com

Radovi koji se objavljuju u njemu moraju da budu iz oblasti istorije, istorije umetnosti, arheologije, klasičnih nauka i srodnih društvenih nauka. Oni moraju biti napisani na zvaničnim jezicima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, na engleskom, francuskom, nemačkom, španskom, italijanskom, turskom i ruskom jeziku, a rezimei moraju biti napisani na jeziku rada i na engleskom jeziku.

KSIO je humanistički časopis za mlade istraživače koji izlazi jednom godišnje. Tvorci časopisa su mladi istoričari istoričarke sa Filozofskog fakulteta u Beogradu, čiji cilj je da podstakne mlade ljude koji žele da se profesionalno bave humanističkim naukama. Svi radovi iz časopisa se deponuju u Zenodo repozitorijum, dok se njihove digitalne kopije arhiviraju u digitalnom repozitorijumu Narodne biblioteke.

Konkurs je otvoren za sve studente, a radove možete poslati preko imejl adrese .

konkursi,časopis,KSIO,Filozofski fakultet Beograd,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.