Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za neafirmisane umetnike na festivalu „Dođi na Amfi”

Jelena Trajković 21.6.2022. Komentari

Festival „Dođi na Amfi” otvorio je konkurs za neafirmisane umetnike, koji će trajati do 7. jula. Svi mladi hip-hop umetnici iz Srbije koji se budu prijavili, a ispunjavaju kriterijume festivala, na ovaj način će osigurati sebi mesto na bini uoči ove manifestacije koja će se održati 23. jula. 

Foto: unsplash.com

Mogućnost za prijavu imaju svi mladi neafirmisani hip-hop umetnici iz Srbije. Od onih, koji se prijave se očekuje da pošalju linkove ka najviše tri numere koje smatraju najreprezentativnijim za uvid u njihov dosadašnji rad. Prijave će revidirati festivalska komisija, a potom će putem mejla obavestiti pojedince i bendove, koji ispunjavaju kriterijume za učešće na festivalu. Prijave za ovaj festival vrše se preko linka

Organizator ovog festivala je Klub za osnaživanje mladih 018. Ideja ovog projekta jeste omogućavanje mladim i talentovanim izvođačima da pokažu svoje umeće i sposobnosti tako što će nastupati pred publikom. Pomenuti klub jeste nestranačko, neprofitno i nevladino udruženje građana, koje ima za cilj osnaživanje kapaciteta mladih i promocija interkulturalnosti, demokratičnosti, ljudskih prava i neformalnog obrazovanja. 

Dođi na Amfi,hiphop,otvoren konkurs,mladi,muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.