Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za studentsku nagradu „Neda Depolo”

Natalija Jović 9.8.2022. Komentari

„Radio Beograd 2” raspisuje konkurs za studentsku nagradu „Neda Depolo” koja se dodeljuje se za kreativni doprinos radio-izrazu. Konkurs je otvoren do 1. septembra.   

Foto: istockphoto.com

Na konkurs se mogu prijaviti sva radiofonska ostvarenja iz svih žanrova koja su nastala od 1. septembra prošle do 31. avgusta ove godine. Prijavu za konkurs, rad snimljen na CD-u u audio-formatu i sinopsis dostaviti do 1. septembra sekretarijatu Radio Beograda 2 (lokal sa portirnice Radija 3170) radnim danima od 9 do 15 časova ili poslati poštom na adresu Radio Beograd 2, Hilandarska 2, 11000 Beograd sa napomenom Za konkurs Neda Depolo. Prijave mogu da pošalju studenti sa svih univerziteta u Srbiji koji su državljani Republike Srbije i koji su mlađi od 35 godina.

Prvonagrađeni dobija povelju i 1.000 evra iz fonda Neda Depolo, dok je nagrada za drugo i treće mesto povelja i digitalni snimač zvuka, koji daruje firma Kompani digiTV d.o.o. iz Beograda.

Svi zainteresovani mogu preuzeti prijavu za konkurs na sajtu  www.radiobeograd.rs., dok više informacija mogu dobiti na broj 011/655-31-70.

studenti,konkurs,nagrada,neda depolo,RADIO BEOGRAD 2,radiofonska ostvarenja,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.