Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za stipendiju fondacije „Hemofarm”

Marija Vidojević 3.10.2022. Komentari

Fondacija „Hemofarm” kroz program „Možeš i ti” raspisuje konkurs za dodelu deset stipendija za školsku 2022/23. godinu. Stipendija je namenjana studentima koji su prvi put upisali završnu godinu osnovnih akademskih studija na fakultetima u Republici Srbiji i to na medicinskim, farmaceutskim, tehnološkim, biološkim, hemijskim i tehničkim fakultetima.

Foto: unsplash.com

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50. Prednost prilikom odabira studenata sa istim uspehom i istim rezultatima na selekciji, imaju studenti lošijeg materijalnog stanja. Pravo učešća na ovom konkursu imaju samo kandidati koji su državljani Republike Srbije.

Budući stipendisti fondacije Hemofarm imaće priliku da budu deo Mentorskog i Internship programa stručne prakse i da u kontaktu sa ekspertima Hemofarm A.D. unaprede svoja znanja i veštine neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj.

Kandidati prilikom postupka prijavljivanja, apliciraju putem veb-sajta i popunjavaju elektronski obrazac, uz koji je neophodno dostaviti CV, motivaciono pismo, pristanak kandidata na obradu podataka o ličnosti u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, a ukoliko kandidat dolazi na razgovor neophodno je da dostavi original ovog dokumenta. Nepotpune i neblagovremene molbe neće se uzimati u razmatranje.

Konkurs je otvoren od 3. oktobra do 3. novembra 2022. godine za sve zainteresovane studente, a više informacija možete naći na sajtu

konkursi,stipendije,fondacija Hemofarm,studenti,republika srbija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.