Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za nove članove redakcije magazina „Student”

Marija Vidojević 5.10.2022. Komentari

Redakcija magazina „Student” poziva sve zainteresovane da se prijave na konkurs ukoliko vole da pišu i žele da postanu deo tima koji nastavlja tradiciju najstarijeg studentskog glasila na Balkanu.

Foto: unsplash.com

Ukoliko su članovi zainteresovani da svoje kreativne ideje sprovode u delo mogu se prijaviti za poziciju grafičkog dizajnera, fotografa, lektora, video-montažera i copywriter-a. Učešćem u radu magazina Student moguće je osvojiti dodatne ESPB za vannastavne aktivnosti, kao i pokazati svoje veštine, unaprediti svoje sposobnosti i učestvovati u raznim aktivnostima.

Moguće je prijaviti se i postati deo redakcije ukoliko su članovi zainteresovani da pišu za magazin Student. U okviru magazina postoje rubrike: studenti, društvo, kultura, nauka, zanimljivosti i sport. Za prijavu je potrebno napisati jedan tekst na osnovu zadatih tema: Kako se izboriti sa obiljem lažnih vesti? Popusti za studente – koji popusti postoje i kako ih ostvariti? Najava za događaj u Beogradu (događaj po izboru). Zatim je potrebno napisati pitanja za intervju sa rektorem Univerziteta u Beogradu, gde je tematika proizvoljna i poslati radove i CV putem formulara.

Za prijavu novih čanova Kreativnog tima potrebno je popuniti formular, a ukoliko je neko zainteresovan da piše za magazin Student potrebno je da popuni naredni formular na sajtu.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane do 20. oktobra u 23.59 časova.

konkursi,prijava,redakcija,magazin Student,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.