Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za nagradu „Marina Kovačev”

Danica Milanović 31.10.2022. Komentari

Novosadska novinarska škola (NNŠ) raspisuje konkurs „Marina Kovačev” za najboljeg novinara/novinarku na koji se mogu prijaviti novinari iz cele Srbije. Konkurs je otvoren do 25. novembra, a novinar se može prijaviti sam ili ga može prijaviti redakcija. 

Foto: pixabay.com

Na konkursu se mogu prijaviti profesionalno zaposleni novinari, dopisnici, honorarni saradnici, frilenseri ili volonteri do 30 godina. Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara koji se nalazi na zvaničnom sajtu Novosadske novinarske škole gde je neophodno poslati nekoliko ličnih novinarskih radova objavljenih od 1. januara do 1. novembra 2022. godine. Nagrada podrazumeva novčani iznos i povelju i dodeljuje se za kontinuirani rad.

Nagrada nosi naziv u znak sećanja na mladu novinarku i aktivistkinju Marinu Kovačev koja je učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama i programima posvećenih jačanju ljudskih prava i medijskih slooboda. Dobitnici nagrade prethodnih godina su Jelena Radivojević (Krik)Filip Lukić (N1) i Zoran Strika (Novosadski informativni portal) Dina Đorđević (Centar za istraživačko novinarstvo Srbije).

 

konkurs,nagrada,Marina Kovačev,novinari,Srbija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.