Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Monika Beluči − oličenje ženstvenosti i lepote

Marija Đorđević 17.10.2017. Komentari

Poznata italijanska lepotica Monica Beluči oduvek je važila za simbol ženstvenosti, seksepila i prepoznatljiva je po svom jedinstvenom stilu. Još od malih nogu bila je fascinirana italijanskim filmskim divama. Danas je višestruko nagrađivana glumica, svetski seks-simbol i modna ikona, a njeno lice redovno krasi ogroman broj prestižnih časopisa.

www.i.ytimg.com

Monika Ana Marija Beluči rođena je 30. septembra 1964. godine u italijanskoj provinciji Umbrija. Najpre je strudirala prava, budući da je želela da postane advokat. Tokom studija je počela da se bavi manekenstvom kako bi zaradila za džeparac. Međutim, njena lepota i šarm nisu prošli nezapaženo, te je vrlo brzo napustila fakultet kako bi se potpuno posvetila modelingu.

Belučijeva je od samog početka bila vrlo uspešna u svom poslu i imala brojna angažovanja u Milanu i Parizu, te je ubrzo započela i filmsku karijeru. Prvi film u kome je igrala jeste Život sa sinovima (Vita coi figli), dok je zapaženiju ulogu dobila u filmu Drakula. Sa italijanske kinematografije vrlo brzo je prešla i na američku i francusku, pri čemu su joj talenat i izvrsno poznavanje tri jezika i te kako pomogli. Svetsku slavu stekla je zahvaljujući filmovima Apartman, Malena, Pakt s vukovima i Stradanje Hristovo. Nedavno je snimila i film Emira Kusturice Na mlečnom putu, kada je uoči premijere posetila Beograd.

faded57017eeb5a923cc0f8845d20a83

Foto: www.pinterest.com

Poznata po svojoj silueti peščanog sata, ova italijanska diva se više puta slikala obnaženo za brojne časopise. Međutim, ona je svoje obline uvek prikazivala na najbolji mogući način, a da pritom ne izgleda vulgarno. Protivnica držanju dijeta i zagovornica prirodnosti, vrlo rado je bez šminke pozirala za francusko izdanje magazina Elle.

Monika Beluči danas važi za jednu od najseksepilnijih žena, zbog čega je gotovo svi dizajneri obožavaju. Nakon uspona njene filmske karijere ostvarila je saradnju sa većim brendovima. Jedan od njih je Dior, koji je Moniku angažovao za modela kolekcije torbi i šminke, kao i za zaštitno lice parfema Hypnotic Poison. Takođe, bila je zaštitno lice donjeg veša Intimissimi i reklamirala je Martini Gold. Monika Beluči često nosi toalete u crnoj boji, koje ujedno ističu njenu figuru. Glumica je već dugi niz godina zaštitno lice brenda Dolce&Gabbana i redovno nosi njihovu garderobu. Takođe, zaštitno je lice i njihovog parfema Sicily. Nesumnjivo, ova dama sjajno nosi svoje godine i ističe se svojim damskim držanjem i elegancijom.

Izvori: wannabemagazine.comglossy.espresso.rs

monika belluci,glumica,moda i stil,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.