Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Pozitivna energija je najvažnija na svakom nastupu

Jasmina Mitić 3.12.2022. Komentari

Bend „Stereo Deficit” iz Kruševca, je u četvrtak 1. decembra održao nastup u klubu „Feedback”. Nadaleko su poznati po svojim interpretacijama pesama engleskog indi-rok benda „Arctic Monkeys”, čime su i ovoga puta obradovali ljubitelje alternativne muzike.

Foto: Ana Adamović

Veče su obeležile pesme sa albuma AM, što je mnogima pružilo priliku da se pronadju u stihovima pesama: R U Mine, Snap Out of It, Arabella, One for The Road i Why'd You Only Call Me When You're High? Dobro raspoloženje nastavilo je da vlada među publikom, potovo u prvim redovima, pa su numere: Knee Socks, The View From The Afternoon, Fluorescent Adolescent, Brainstorm, Four Out of Five, Fake Tales of San Francisco i I Bet You Look Good On The Dancefloor ispratili energičnije uz igru.

Za Studentski dnevni list bubnjar i glavni muški vokal benda Aleksa Matić rekao je da je ovo četvrti ili peti put da sviraju u Nišu.

Možda je Srbija malo slabija u odnosu na, na primer publiku u Hrvatskoj, ali u Nišu je stvarno atmosfera fenomenalna. Bez ikakvih lažnih i skrivenih motiva, stvarno je fenomenalno, istakao je Matić.

Nastup je počeo energično uz neke od pesama sa albuma Whatever People Say I Am, That's What I'm Not. Publiku je odmah na početku podigla pozitivna energija benda koja se sa bine i prvih redova u jednom trenutku proširila i na druge. Priveden je kraju pesmom Do l wanna know?, ali je publika dobrim raspoloženjem podstakla članove benda da zasviraju još dve popularne numere pred rastanak. Vrisak publike je propratio prvi stih pesme 505, a zajedno sa bendom u glas je otpevala i ostale stihove do kraja.

 

 

 

zabava i muzika,stereo deficit,rok,artic monkeys,feedback,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.